logo Puur
Rekruteren Training Outsourcing

Puur Rekruteren

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers, maar weet je naast de klassieke manieren niet goed hoe en waar te beginnen?
Ben je het zat om tienduizenden euro's uit te geven zonder resultaat? Dan is het tijd voor de PURE aanpak.

Onze expertise

Extra woordje over
onze expertises.

Online Rekruteren

Het hedendaagse rekruteren speelt zich in grote lijnen online af. Onze experts bezitten de nieuwste tools en technieken en werken samen met kwalitatieve jobboards, ervaren copywriters en IT'ers om voor die instroom op jouw vacature te zorgen.

Social media

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven. Door middel van social advertising targetten we de juiste doelgroep en bereiken we veel meer kandidaten. De advertentiemogelijkheden zijn eindeloos. Op basis van je noden gaan we op zoek naar de meest efficiënte.

Social media

Animatiefilms

Bij het rekruteren adverteren we met jouw bedrijfsnaam en lichten we je sterke troeven als werkgever uit. Daarbij kunnen wij als experts instaan voor het ontwerpen van krachtige visuals, bewegende animatiefilm rond vacature, resultaatgerichte vacatureteksten of een sterke employer brand movie.

Diepte-interviews

Door onze ervaring nemen we grondige diepte-interviews af van potentiële kandidaten en bezorgen we een transparant rapport in functie van de vacature. Eventuele interviews kunnen worden uitgebreid met capaciteitstesten en/of persoonlijkheidsvragenlijsten.

Diepte-interviews

Formules

Neem een kijkje naar
onze talrijke formules.

01
Sponsored campagnes

Na bespreking van jouw vacature, kan je een beroep doen op onze expertise om een bedrijfseigen campagne op te zetten. 30 of 60 dagen, met garantie op kandidaten.

02
Executive search

Naast elk meer dan 10 jaar expertise, bezit ons PUUR DNA een sterk doorzettingsvermogen, waardoor we zeer efficiënt op zoek weten te gaan naar de juiste kandidaat.

03
Social media campagnes

Onze experts hebben zich gespecialiseerd in het ontwerpen van social media campagnes waarbij we de doelgroep targetten en retargetten om zo die kandidaat te bereiken.

04
Employer branding

We focussen ons niet enkel op die ene vacature, maar geven ook advies en mogelijkheden naar employer branding om nu en in de toekomst je bedrijf sterk te profileren naar potentiële werknemers.

05
Totaal geen idee?

Laat ons onze expertise delen en een voorstel doen tot exclusieve samenwerking.

Aanvragen

Spreekt een van onze formules je aan?
We horen het graag.

Rekruteren van personeel vergt veel ervaring, geduld en een exclusieve focus op jouw doorgegeven vacature. Nood aan kandidaten die enkel in de running zijn bij jouw bedrijf? Dan is PUUR HR de partner die je zoekt.

Contactgegevens
  • Telefoon
  • Mail
  • Locatie
  • Sociale Media
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Aanvraag rekruteren
    Wij contacteren je zo snel mogelijk.