Overslaan en naar de inhoud gaan

FAQ

Komen jullie indien nodig on site?

Recruitment

Ja, onze mensen zijn flexibel en komen graag ter plaatse voor een intakegesprek of rapportering. Een dagje meedraaien met jullie? Graag! Zo ontdekken we de bedrijfssfeer en kunnen we de ideale match maken.

Hebben jullie kennis van specifieke sectoren zoals IT, engineering of finance?

Recruitment

Jazeker! We hebben recruiters in-house die jaren ervaring hebben in deze niches en een netwerk hebben opgebouwd. We spreken dezelfde taal en kennen de begrippen uit de sector.

Hoe weet ik dat mijn campagnebudget op de juiste manier wordt ingezet?

Recruitment

Niet elk jobboard werkt voor elke vacature. Wij beschikken over de juiste statistieken zodat jouw campagnebudget perfect wordt besteed. Natuurlijk plaatsen wij de vacature ook op onze eigen website, die gemiddeld zo’n 2100 bezoekers heeft op weekbasis. Daar wil je gewoon tussen staan, toch?

Heb ik garantie dat jullie een geschikte kandidaat vinden?

Recruitment

Onze experts gaan tot het uiterste om de perfecte kandidaat te vinden. Maar we begrijpen dat elke sector en functie zijn uitdagingen heeft. Daarom krijg je van ons een op maat gemaakte garantie, zodat je altijd zeker bent van een resultaat.

Hoeveel kost een volledig recruitment traject?

Recruitment

Elke klant is uniek, dus onze prijs varieert. Maar we houden net als jij van duidelijkheid! Onze prijssetting is dan ook gebaseerd op:
•    Een uurprijs
•    Een km-vergoeding bij verplaatsingen
•    Een campagnebudget