Overslaan en naar de inhoud gaan

HR-consultancy

Heb je een expert nodig om jouw HR-dienst tijdelijk te versterken? Wil je eindelijk werk maken van de uitrol van een gefundeerd HR-beleid? Of heb je gewoon nood aan de frisse blik van een externe partij? De consultants van Puur HR bieden een sluitend antwoord op al jouw HR-vraagstukken en verzekeren zo continuïteit op jouw HR-dienst. Onze kennis, onvervalste drive en flexibiliteit verzekeren een directe meerwaarde voor jouw bedrijf. Het allermooiste? Wij zijn op korte termijn inzetbaar en krijgen bakken energie van het doorgeven van kennis. We geven er samen een lap op!  

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

Recruitment strategie

Jij wilt de juiste talenten aantrekken om je bedrijf verder uit te bouwen, toch? Onze Puur HR consultants werken samen met jou een doordachte rekruteringsflow en werkgeversmerk uit en selecteren nauwgezet kandidaten die matchen met jouw bedrijfswaarden. Nood aan een direct inzetbare recruiter? Klik dan hier voor meer informatie.

Loonadministratie

Een correcte en transparante loonadministratie maakt jou een aantrekkelijke werkgever. Wil je graag een flexibele verloning uitbouwen voor je personeel, maar weet je niet goed waar te beginnen? Of hebben je medewerkers vragen over hun verloning? Met onze ruime expertise ondersteunen wij snel en kwalitatief jouw payroll en loonadministratie.  

Puur HR

Soft HR processen

Efficiënte HR-processen zijn kostenbesparend, verhogen de productiviteit van je medewerkers en verbeteren je werknemersretentie. Is jouw bedrijf sterk aan het groeien of heb je nood aan een frisse kijk? Puur HR brengt met veel plezier jouw workflows in kaart en optimaliseert waar nodig.  

Magneet

HR-management

Wil jij meer uit je personeelsbeleid halen en jouw medewerkers zo aan je binden? Onze consultants zijn je strategische partner bij uitstek en werken een beleid uit dat past bij jouw werkcultuur en bedrijfsdoelstellingen. Klinkt goed, niet? 

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Referentie

Inimco

Bo Verbeke

We werken intussen een jaar samen met Naomi, consultant bij Puur.

Zij staat bij ons in voor de rekrutering van nieuwe mensen, wat ze top doet. We zijn sindsdien bijna verdubbeld in aantal vaste werknemers, die één voor één een match zijn met Inimco, zowel op technisch als op persoonlijk vlak.

Het is niet zonder reden dat we het contract met Puur nog een jaar verlengd hebben!

Los van haar professionaliteit en kunnen is Naomi ook een topgriet die niet meer weg te denken is uit het team. Ze wordt graag gezien en brengt leven in onze bende!

Inge

Wil je ook de expertise van een
Puur HR consultant?
Ontdek de authentieke kennis van een Puur HR-consultant.