Overslaan en naar de inhoud gaan

Leren en ontwikkelen

Op zoek naar L&D-expertise binnen jouw organisatie of gewoon zin om bij te leren met onze trainingen?

Bij Puur HR hebben we een uitgebreid opleidingsaanbod samengesteld om jouw authentieke zelf te laten groeien. Onze interne experts en externe trainers, die perfect passen bij onze identiteit, staan klaar om jou te begeleiden. Op zoek naar L&D-expertise voor jouw bedrijf? Onze consultants zijn snel inzetbaar en nemen al jouw opleidingszorgen weg.

Bekijk aanbod

Opleidingen

L&D consultancy

Webinars

Opleidingen?

Schrijf je in voor een authentieke opleiding

Wil je groeien in je professionele rol of je team naar een hoger niveau tillen? Ons aanbod aan opleidingen bieden alle tools en inzichten die je nodig hebt om te groeien in je vakgebied. 

Onze L&D experts hebben ervaring in het geven van opleidingen rond HR-themas's en soft-skills.

Opleidingen zoals succesvol onboarden, interviewtechnieken, linkedIn als marketingtool, time management, assertiviteit, presenteren met impact en verbindend communiceren.

Een opleiding klassikaal in jouw bedrijf? Contacteer ons via hier.

Zin om je authentieke zelve te ontplooien?

L&D consultancy?

Onze L&D expertise rechtstreeks in jouw organisatie

Wij gaan verder dan enkel ons opleidingsaanbod. Naast de ontwikkeling van kennis en vaardigheden, creëren we graag een duurzame impact op L&D vlak binnen jouw organisatie. Onze aanpak? Een Puur HR L&D consultant inschakelen die vol passie en expertise jouw team begeleidt op vlak van learning en development. We zorgen er op die manier voor dat je mee evolueert met de hedendaagse trends en creëren trainingen op maat van jouw medewerkers.  

Benieuwd? Laat je alvast inspireren door de topics die we graag opnemen.

  • Opleidingsplan
  • Leren en ontwikkelen
  • Advisering
  • Op maat opleidingen

Klaar voor onze onvervalste expertise over L&D?

Webinars?

Een HR kennis boost met onze gratis webinars

Heb jij een passie voor HR en wil je graag up to date blijven? Schrijf je dan in voor één van onze interactieve, gratis opleidingen en dompel je onder in de authentieke kijk op HR samen met andere HR-professionals!  

Binnenkort gaan de inschrijvingen open voor ons nieuwe webinar over het gebruik van LinkedIn als marketinginstrument voor recruiters.

Goesting om bij te leren?