Overslaan en naar de inhoud gaan

Recruitment

Wil je eindelijk eens werk maken van je openstaande vacatures? Of ben je op zoek naar vers bloed om je team te versterken? Puur HR zorgt ervoor dat de cv’s van kandidaten in een mum van tijd in jouw mailbox belanden. Klinkt als muziek in de oren, niet?

De pure aanpak van recruitment

Onze recruiters begeleiden je vanop afstand bij de zoektocht naar the perfect match. Geen selectiekost of andere onvoorziene kosten, wél een transparante aanpak op basis van je vacature.

Puur HR

Digitaal in de schijnwerpers

Met doelgerichte advertenties op social media en online jobboards, krijgt jouw vacature alle aandacht die het verdient. Wervende teksten en de juiste SEO-zoekwoorden zorgen ervoor dat toekomstige medewerkers de vacature oppikken.

Team

Wij vinden jouw personeel

Naast adverteren, challengen wij natuurlijk ook onze inner Sherlock Holmes en gaan we tot het uiterste om jullie toekomstige medewerkers te vinden. Wij hebben een neus voor talent en overtuigen hen van jouw werkgeversmerk!

Sofie

Advies op maat

Wil je meer digitale zichtbaarheid? Twijfel je hoe je de juiste kandidaat overtuigt van jouw aanbod? Met gefundeerd advies op maat versterk je jouw organisatie en geniet je van ondersteuning vanop de eerste rij.

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Referentie

B-source

Mireille Van Waes

Zeer gestructureerde en leerrijke opleiding, goed opgebouwd en duidelijk geargumenteerd!

Sofie

Meer weten over de vernieuwende aanpak
van Puur HR?
Sofie helpt je graag verder!