Overslaan en naar de inhoud gaan

Recruitment

Maak werk van je openstaande vacatures

Heb je weinig kwalitatieve instroom of nood aan een extra boost in jouw aanwervingen? Ontbreekt de tijd om op zoek te gaan naar gekwalificeerde kandidaten? Of wil je het selectieproces kostenefficiënter aanpakken? Geen zorgen, we got you! Met onze doelgerichte aanpak geven wij jouw recruitment én werkgeversmerk een boost zodat je snel en effectief de juiste kandidaten vindt voor jouw organisatie.

Plan meteen een call in

Recruitment voor elk profiel

Je weet welk talent jouw organisatie nodig heeft, maar je hebt niet de nodige kennis in huis om de juiste profielen binnen te halen. Klassieke kanalen kosten veel en leveren weinig op. Sounds familiar? Onze recruiters zijn van verschillende markten thuis. Met specialisaties in onder andere finance, ICT en engineering, spreken we (letterlijk) de taal van jouw doelgroep. Dankzij onze ervaring in de sector, kennen we de uitdagingen en weten we ook de moeilijk vindbare profielen te bereiken. Score!

Puur HR

Meer dan rekruteren

Ben je zoek naar arbeiders, bedienden of technische profielen? PUUR HR gaat verder dan traditioneel recruitment. Bij ons zit je goed voor:

  • opvallende vacatureteksten die talenten niet kunnen weerstaan.
  • vacatures die gevonden worden door de juiste mensen.
  • unieke campagnes die jouw doelgroep bereiken.
  • non-stop opvolging en bijsturing van de vacatures.
  • Een uitgebreide analyse en rapportering.

Wij gaan altijd voor de pure, persoonlijke aanpak en nemen de tijd om jouw organisatie en behoeften echt te begrijpen. Op die manier vinden wij snel en efficiënt de kandidaat die jij nodig hebt. Klinkt als muziek in de oren, toch?

Jeroen en Kadidja

Recruiters met oog voor talent

Elke Puur HR recruiter is meteen inzetbaar door zijn voorkennis in het rekruteren. Zo reken je op één aanspreekpunt met kennis van zaken. Van AI tot de traditionele Boolean search, wij zijn stuk voor stuk experts en opgeleid in ons vak. Hierbij geloven we sterk in een proactieve benadering van de kandidaten. Maar altijd professioneel en discreet, duh!

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Referentie

Ventec

Dries Verschaete - Zaakvoerder

Mijn eerste samenwerking met Puur HR. Jullie aanpak via de verschillende kanalen, de opvolging en feedback was zeer goed. Jullie analyse-rapport bewijst dit ook. Jullie onderscheiden zich zeker en vast van de klassieke methodes.

Easy Life Dienstencheques

Peggye Oyen - Recruitment Manager

Samenwerken met Ruben was heel fijn en succesvol voor de invulling van onze vacatures. Hopelijk kruisen onze paden in de toekomst opnieuw!

Synergo

Kees Vermaire, Managing Director

“De samenwerking met Puur HR hielp Synergo om de juiste mensen aan te trekken. Dankzij hun aanpak en kennis van de arbeidsmarkt selecteerden ze kandidaten die naadloos aansloten bij onze bedrijfscultuur”

VEELGESTELDE VRAGEN

FAQ

Komen jullie indien nodig on site?

Recruitment

Ja, graag zelfs! Voor een goed resultaat is de voeling met het bedrijf essentieel. 

Hebben jullie kennis van specifieke sectoren zoals IT, engineering of finance?

Recruitment

Jazeker! We hebben recruiters in-house die jaren ervaring hebben in deze niches en een netwerk hebben opgebouwd. We spreken dezelfde taal en kennen de begrippen uit de sector.

Hoe weet ik dat mijn campagnebudget op de juiste manier wordt ingezet?

Recruitment

Niet elk jobboard werkt voor elke vacature. Wij beschikken over de juiste statistieken zodat jouw campagnebudget perfect wordt besteed. Natuurlijk plaatsen wij de vacature ook op onze eigen website, die gemiddeld zo’n 2100 bezoekers heeft op weekbasis. Daar wil je gewoon tussen staan, toch?

Hoeveel kost een volledig recruitment traject?

Recruitment

Elke klant is uniek, dus onze prijs varieert. Maar we houden net als jij van duidelijkheid! Onze prijssetting is dan ook gebaseerd op:
•    Een uurprijs of dagfee
•    Een km-vergoeding bij verplaatsingen
•    Een vooraf besproken campagnebudget (indien nodig)

Recruitment

Kadidja helpt je graag verder!

  • Nieuwsgierig hoe PUUR HR je verder helpt bij het vinden van de perfecte kandidaat?
  • Op zoek naar advies over recruitment en employer branding?
  • Klaar om een voorstel op maat te ontvangen?