Overslaan en naar de inhoud gaan

Employer branding

Met een sterke employer brand trek jij toptalent aan die je aan jouw bedrijf bindt. Maar waarmee onderscheidt jouw merk zich precies van je concurrenten? Welke meerwaarde bied je? Door uit te pakken met je unieke identiteit en die te promoten met vernieuwende tools, word je aantrekkelijk voor potentiële medewerkers. Nood aan een sterk netwerk experten in digitale marketing- en fotografie? Bij Puur HR reken je op één contactpersoon om jouw merkwaarde te vergroten!

Wat wij voor jou kunnen betekenen?

team

Employer branding strategie

Een sterke employer brand begint bij een doordachte strategie. Weet je niet goed hoe je jouw werkgeversmerk moet uitbouwen? Wij definiëren jouw doelgroep en brengen jouw grootste troeven als werkgever in kaart. Door het ontwikkelen van de juiste content op de juiste kanalen, trek je de aandacht van jouw doelpubliek. Daarbij staat de ontwikkeling van een positieve werkcultuur natuurlijk op de eerste plaats.

Puur HR

Sterk in foto en video

Via straffe beelden of ludieke video’s zet je jouw employer brand stevig in de verf. Want niks spreekt luider dan een krachtig (bewegend) beeld. Belicht hierin je sterke troeven en neem alvast een grote voorsprong op je concurrenten.

Houd je personeel bij jou

Heb je de juiste talenten aangetrokken? Super! Dan wil je natuurlijk niks liever dan hen aan je bedrijf binden. Met de juiste optimalisaties (bijvoorbeeld van verloningspakketten en ontwikkelingsmogelijkheden), creëer je een stimulerende werkomgeving waarin iedereen zich kiplekker voelt. Klinkt goed, toch?

Meten is weten

Je wil weten welke resultaten jouw employer brandingingaanpak hebben opgeleverd, dat is normaal. Wij meten, evalueren en tweaken waar nodig zodat jouw campagnes zichtbaar zijn én blijven voor je doelgroep.

Referenties

Wat zeggen onze klanten?

Referentie

Synthomer

Nele De Backer – HR Manager

Voor het maken van onze bedrijfsvideo hebben we bewust gekozen voor een samenwerking met Puur HR.

Hun professionele, persoonlijke en creatieve aanpak, zorgde ervoor dat er heel wat enthousiasme was binnen ons bedrijf om eraan mee te werken.

Iedereen is fier op het resultaat.

Boost jouw werkgeversmerk met Jeroen's expertise!

Let's do this samen!