Overslaan en naar de inhoud gaan

Over Puur HR

Puur HR is het verhaal van Inge, Sofie en Jeroen en onze medewerkers. Onze diepgaande kennis over HR en passie voor het vak brachten ons samen en vertalen zich in een jong, ambitieus bedrijf boordevol HR-talent. Onze missie? Met onze pure aanpak de juiste experten op de juiste plek zetten en jouw HR-uitdaging tot op het bot uitspitten. Onvervalst en gewoon zoals we zijn, want daar staan we voor!

Inge

Over Inge

Als boysmom van twee waagde ik in 2018 de sprong naar zelfstandige. Met Puur HR wilde ik een nieuw en verfrissend concept in het HR-landschap op de kaart zetten. Dankzij mijn diepgaande expertise én een breed netwerk, zet ik samen met mijn klanten hun HR-beleid op scherp. Waar ik het meeste energie uit haal? Mijn gedreven team experten die naast kennis, ook gewoon heel veel fun delen. Elkaar helpen en terwijl de nodige vrijheid behouden? Yes, please!  Naast HR, is reizen mijn andere grote passie. Ik droom er alvast van om met mijn twee jongens de mooiste plekken van de wereld te verkennen.”

Jeroen

Over Jeroen

“Mijn passie voor mensen vertaalde zich al snel in een carrière in rekruteren en HR. Mijn creatief ei los ik graag bij het uitdenken van een origineel rekruteringsplan of unieke employer branding campagne. Met een open vizier en een ruimdenkende mindset, help ik onze klanten uiteenlopende HR-doelstellingen te bereiken. Die flexibiliteit komt ook terug in mijn dagelijks leven: zowel een avondje thuis met mijn man en pluskinderen, een feestje met vrienden of een wandeling in het bos kan ik zeker smaken. De ultieme me-time? Ongetwijfeld sporten op mijn eentje!”  

Onze mensen

Ons team is gepassioneerd door mensen. We geloven er rotsvast in dat gemotiveerde medewerkers de kern zijn van een succesvol bedrijf. Niet alleen deadlines en prestaties, maar ook een inspirerende werkomgeving waar iedereen zich puur en gelukkig voelt, vinden wij bij Puur HR heel belangrijk. Naast een sterke kennis en drive voor HR, hebben onze mensen vooral een eigenlijk persoonlijkheid die wij met veel liefde omarmen. De optelsom van deze expertise en unieke karakters? Een warm en gedreven team dat zijn stempel wil drukken in de HR-sector en levenslange partnerships wil uitbouwen. Wij zijn er alvast klaar voor, jij ook?